Properes activitats:

sello organizador Uolala


INFORMACIÓ D’APLICACIÓ A TOTES LES EXCURSIONS
S’ha de portar roba adequada al lloc de l’excursió i al clima, i botes per caminar per muntanya. Esmorzar, dinar, o allò que normalment porteu per una sortida d’un dia i sobretot aigua.

Sortida: 

A l’hora i lloc indicat. La pluja o el mal temps no seran motiu per suspendre la sortida, si bé es podrà cercar alguna alternativa a l’itinerari previst.

Reserva: 

Aneu a la pestanya Reserves, entreu a la botiga virtual on podreu veure la disponibilitat, les condicions i els detalls de les excursions proposades i feu la vostra reserva en línia amb total seguretat.

Compartir

Recull de fotografies de les activitats realitzades

Noticiari:

ÍNDEX IBP

Posted 11/02/2014

Definició:

IBPindex es un sistema de puntuació automàtic que valora el grau de dificultat d'una ruta recorreguda en bicicleta (Muntanya o Carretera) o a peu (Caminant o Corrent), a partir de les dades obtingudes amb un GPS.

Aspectes tècnics:

S'obté analitzant les dades de latitud, longitud i alçada a multitud de punts del recorregut. Aquests punts s'obtenen del track gravat amb un GPS, que els recull de manera automàtica amb una cadència entre 20 i 40 punts per quilòmetre en funció de les variacions del terreny els canvis de direcció i el tipus de GPS. A partir de aquests punts es calculen les distancies recorregudes en els diferents trams de pujada i baixada (1%, 2%, 3% etc) es computen els % que representen del total, els metres totals pujats, baixats, els ratis mitjans de pujada i de baixada, els quilòmetres totals, i la distribució dels trams de pujada, també es te en compta els canvis de direcció vertical i horitzontal i l'altitud per on va el recorregut. 

Read the rest of this entry »

Col·laboració amb uolala!

Posted 24/12/2013

 Des del mes de setembre estem organitzant activitats de muntanya  al portal uolala! Un lloc on compartir aficions i conèixer gent amb les mateixes inquietuds.

Podeu veure el vídeo de presentació que hem fet perquè Uolala ens doni a conèixer com a organitzadors en les seves xarxes socials.

Read the rest of this entry »

Estanys i cims entre la Cerdanya i Andorra

Posted 2/09/2013

Circ dels Pessons

Itinerari circular de tres dies de durada amb inici i final a l’aparcament de l’àrea recreativa que hi ha al voltant del Refugi de les Pollineres tot cercant estanys i cims emblemàtics dins d’un recorregut el més lògic i atractiu possible. Les pernoctacions es van fer al refugi de l’Illa, la primera nit, i al refugi de Montmalús, la segona.

Read the rest of this entry »

Travessa dels Ports (Estels del Sud)

Posted 16/05/2013

Roques d'en Benet

Feia ja bastant temps que ens rondava pel cap visitar aquests racons singulars de la nostra geografia, ignorats per molts i reivindicats per tots els que s'han deixat seduir per la seva particular bellesa.

Aprofitant el llarg pont l'1 de maig vam decidir posar rumb a la bonica població de Paüls inici i final de la nostra aventura ...

Read the rest of this entry »

Éxit al SITC

Posted 24/04/2013

Com a col·laboradors de SENDERISME.COM i SENDERISMOYTREKKING.COM hem estat presents al Saló Internacional de Turisme de Catalunya que ha tingut lloc del 19 al 21 d'abril en el recinte firal de Montjüic.

Volem compartir amb vosaltres un reportatge gràfic dels tres dies de Fira al Saló Internacional de Turisme de Catalunya, on hem presentat les nostres ofertes d'oci i també amb una nota d'Europa Press sobre la participació a la Innovation Zone, en ser triada SENDERISMOYTREKKING.COM com una de les cinc start-up més innovadores de la ciutat de Barcelona en el Sector Turístic. Veure reportatge.