La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

VALL DE LORD

Al nord de la comarca del Solsonès, tocant ja als Pirineus, trobem aquesta bonica i poc coneguda vall encerclada de muntanyes espectaculars. Els nuclis humans que conformen la Vall de Lord són tres:

Sant Llorenç de Morunys, és el terme més petit en extensió però el més poblat. Amb una església parroquial datada al S. XI digna de ser visitada. La vila conserva els cinc portals d’entrada a l’antic clos murallat, i ofereix tota mena de serveis.

La Coma i La Pedra, dos preciosos nuclis de població envoltats de boscos, on podem gaudir de les esplèndides fonts del riu Cardener, o de les pistes d’esquí del Port del Comte.

Guixers, a l’est de la vall, de població dispersa en masies situades entre la verdor dels prats regats pel riu Aigua de Valls, i els boscos de muntanya.
Camins de muntanya que van del més planer al més dificultós, us menaran entre boscos de pins i roures centenaris, on reconfortar-se amb el paisatge, la puresa de l’aire i l’aigua de les nombroses fonts.

La Vall de Lord és naturalesa en estat pur, on podreu trobar també càlid acolliment, bons restaurants, embotits i formatges artesans, i aquella pau que ens deslliura de l’estrès i el neguit de la vida quotidiana. 

 

EXCURSIONS:

PORT DEL COMPTE: Pedró dels quatre Batlles

Sant Llorenç de Morunys - Solsonès - Lleida

IBP: 79                                                      detalls >>

SERRA DEL VERD: Cap d'Urdet i Cap del Verd

la Coma - Solsonès - Lleida

IBP: 142                                                    detalls >>

VALL DE LORD: Pont Quebradís i riu de Valls

Sant Llorenç de Morunys - Solsonès - Lleida

IBP: 64                                               detalls >> 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?