Una sortida mal orientada?

Coordenades: 31T  x=413299  y=4681347

Com veieu el títol té interrogació i és una pregunta oberta a totes les respostes que vulguem aportar. No tinc cap dubte que l’orientació és una disciplina que hem de dominar amb els ulls tancats, i algú dirà que amb els ulls tancats no ens podem orientar … doncs el mateix que si no hi ha llum diürna, no us sembla? 
Donada la importància i al pes específic de la prova de col·locació i descoberta de balises, a causa de la distància i el desnivell acumulats en el recorregut, hauria estat aconsellable fer-ho al matí i en cap cas després de seure al voltant de la taula per dinar. Malgrat tot vaig gaudir de la vostra companyia i també del Fabio que independentment del que he exposat va dissenyar un contingut didàctic que m’ha satisfet enormement. Com és lògic, és una opinió personal però, m’agradaria compartir amb vosaltres i que vosaltres féssiu el mateix.
Postdata: Si penseu que les coordenades de la fotografia no són correctes, podeu fer una triangulació amb el Pedraforca i la Gallina Pelada o Cap del Llitzet, punt més alt de la serra d’Ensija.