Resultat de les avaluacions del bloc específic

Per fi ens han facilitat les notes del bloc específic i l’única cosa positiva que hem aconseguit és que estem tots aprovats, encara que algun de nosaltres ha de repetir el treball de desenvolupament professional per no complir amb les expectatives del professor.
Com tampoc s’han complert les expectatives que nosaltres teníem posades en aquest bloc formatiu.
Una vegada més s’ha posat de manifest la improvisació, els canvis d’última hora en proposar els continguts dels exàmens i l’arbitrarietat que s’ha demostrat en fer les valoracions. Si bé no és just generalitzar no vull emfatitzar en cap professor en particular fins que m’hagin justificat el seu criteri en la reclamació que he fet en conèixer els resultats.
De moment quedem a l’espera que es posin en contacte. Quan serà?
Continuaré informant …