Proposta de travesses pel primer semestre 2012

Travesses 2012 [slideshare id=10765246&w=425&h=355&sc=no]

View more presentations from Montfranc

Ja hem dissenyat les 6 primeres excursions que farem aquest primer semestre de l’any, a raó d’una per més  i que pretenen ser una alternativa a les sortides que actualment es prioritzen.

La particularitat és que tornarem a fer servir com a transport l’autocar. Això ens permet fer itineraris que no son circulars i per tant no ens veiem obligats a tornar al punt de partida. És freqüent que a l’hora de preparar una sortida deixem de banda aquelles on ens veiem obligats a la típica logística de deixar, com a mínim, un cotxe a cada banda amb els inconvenients que comporta tant de temps com de despesa arribant en molts casos a fer-la inviable.

Així doncs malgrat que, per una banda,  pot tenir algun inconvenient, per l’altra, ens permet gaudir de bonics itineraris estalviant  recursos i sense tenir que conduir després d’un dia, que a vegades pot ser esgotador, ni tenir que anar a recollir o deixar gent.

Pensem que pot ser una bona alternativa i canviar el xip, veurem si el temps ens dona la raó.