Topo Alpina GARMIN

Per als excursionistes que habitualment utilitzem mapes de l’editorial Alpina i al mateix temps tenim un dispositiu GPS GARMIN, no cal dir que, se’ns han obert el sulls com a plats quan hem sabut que podem adquirir la col · lecció de mapes de l’Alpina pregravats en una targeta microSD/SD.
Fins ara quan traçaves un itinerari et veies obligat a crear un munt de waypoints que et servissin de referència en mirar-lo al GPS ja que la informació que proporcionen els mapes TOPO ESPANYA és, per dir-ho així, més aviat justeta, almenys des del punt de vista excursionista.

Pantalla d’anar a un punt seleccionat

L’única pega que he trobat de moment ha estat que el temps d’espera a que es visualitzi la vista del mapa, en canviar la mida del zoom, ha augmentat significativament.

Les targetes agrupen els mapes en paquets de la mateixa manera que estan fent amb els formats digitals:

  • Sistema Central – Picos
  • Mallorca
  • Pirineu Català i Andorra
  • Catalunya interior i Litoral
  • Pirineu Aragonès i Navarro
  • Espais Naturals d’Andalucia

Lamentablement només tenen aquesta opció els dispositius que permeten l’ús d’aquestes targetes: DAKOTA 20, GPSMAP: 62, 62s, 62sc, 62st, 62stc, 78, 78s, MONTANA: 600, 650, 650t, OREGON: 200, 450, 450t, 550 i 550t.

Us puc assegurar que l’experiència d’utilitzar el GPS amb els mapes ALPINA és molt gratificant i transmet al GPS un gran valor afegit convertint-lo en un gran aliat. Ja em direu que opineu.